Συνταγή της ημέρας: Γρήγορο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
Έχεις γυρίσει από την δουλειά και αφού έχεις απολαύσει το φαγητό σου, κάτι γλυκό τρέχει στο μυαλό σου που θα ολοκληρώσει την απόλαυση. Ναι ναι παγωτό, αυτό σκεφτήκαμε και μεις , γι αυτό σου έχουμε την πιο εύκολη αλλά κυρίως την πιο νόστιμη συνταγή!!!!
Τι θα χρειαστείς:
-1 φυτική σαντιγί τύπου morfat
-1 ζαχαρούχο γάλα
-1 εβαπορέ γάλα
Πώς θα το φτιάξεις:
1.Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat και ύστερα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
2.Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
3.Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!
Extra Tips
– Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή του παγωτού.
-Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και κομμάτια μπισκότου ή κάντε μίξη από χρώματα ζαχαροπλαστικής για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Προσοχή όμως, το μείγμα πρέπει να μείνει μόνο του τουλάχιστον μία ώρα στην κατάψυξη, για να μην πάνε τα υλικά στον πάτο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!