Πάστα Ταψιού Snickers!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για το Παντεσπάνι:
- 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 2 μέτρια αυγά
- 120 γρ ηλιέλαιο
- 150 γρ γάλα
- 100 γρ νερό
- 200 γρ ζάχαρη
- 70 γρ κακάο σκόνη
- 2 βανιλίνες
- 2 κτγ μπέικεν πάουντερ
Για το σιρόπι
- 600 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 150 γρ γάλα
Για την mousse
- 500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
- 150 γρ ζάχαρη άχνη
- 1 κτγ υγρή βανίλια
- 100 γρ φυστικοβούτυρο
Για το στόλισμα
- 2-3 snickers
- Σιρόπι καραμέλας
- Σιρόπι σοκολάτας
Ταψί 25X30 εκ.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το γάλα, την ζάχαρη, τις βανιλίνες, το νερό, τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικεν και αφού κοσκινίσουμε ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Σε ένα ταψί 25X30 εκ. το λαδώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά στους 170 c. Κάνουμε τρύπες σε όλο το παντεσπάνι με την κάτω πλευρά από 1 κουτάλα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το αραιώνουμε με το γάλα. Περιλούζουμε το σιρόπι σε όλο το παντεσπάνι. Το αφήνουμε να κρυώσει για 15′ και έπειτα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την φυτική κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για λίγο προσθέτοντας την ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε την υγρή βανίλια και το φυστικοβούτυρο. Χτυπάμε μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
Κόβουμε 2-3 snickers σε μικρά κομμάτια. Στολίζουμε με σιρόπι καραμέλας, σοκολάτας και με τα κομμάτια snickers. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα.
Το πιο νόστιμο και αφράτο poke cake snickers είναι έτοιμο να το απολαύστε!!!
Ιδανικό γλυκό για γιορτές ή γενέθλια!!!