Νηστίσιμα Τρουφάκια με Μανταρίνι!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε
- 240 γρ νερό
- 100 γρ χυμό μανταρίνι
- 200 γρ φρυγανιά
- 240 γρ ζάχαρη
- 70 γρ κακάο σκόνη
- 70 γρ τριμμένο αμύγδαλο
- Ξύσμα από 2 μανταρίνια
- 1 κτσ υγρή βανίλια
Για το πασπάλισμα
- 170 γρ ινδοκάρυδο
- 100 γρ τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε τον χυμό μανταρίνι, το νερό, την ζάχαρη, το ξύσμα από 2 μανταρίνια, το κακάο και την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το κακάο. Ρίχνουμε το τριμμένο αμύγδαλο και την φρυγανιά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει ζυμάρι. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με την μαρίζ για να κρυώσει ελαφρώς. Όπως είναι ζεστό μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 20 γρ.
Πλάθουμε όλα τα τρουφάκια και τα βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Βρέχουμε τα χέρια μας με νερό και παίρνουμε ένα ένα τα τρουφάκια με τα βρεγμένα χέρια μας και αφού τα βρέξουμε ελαφρώς τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο ή με τρούφα σοκολάτας.
Γίνονται πανεύκολα είναι πεντανόστιμα και τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!!
Καλή σας επιτυχία!!
https://youtu.be/6ymKEEWGQJM