Lemon Soft Ice Cream!
23/05/2022
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος(κρύα)
- 100 γρ φρέσκο χυμό λεμόνι
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- 400 γρ ζαχαρούχο γάλα
Προαιρετικά
- 1 κτγ χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο
Εκτέλεση
Σε έναν πολυκόφτη ρίχνουμε το ξύσμα από 2 λεμόνια. Στύβουμε τα λεμόνια και μετράμε 100 γραμμάρια φρέσκο χυμό λεμόνι. Μέσα στον πολυκόφτη ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, τον φρέσκο χυμό λεμόνι και χτυπάμε για 1 λεπτό. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα και προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και να σχηματιστούν κορυφές. Βάζουμε προαιρετικά κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα σε μια φόρμα 30×12 εκ. και το σκεπάζουμε με μεμβράνη. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Το πιο νόστιμο και μαλακό παγωτό λεμόνι με μόνο 3 υλικά είναι έτοιμο να το απολαύσετε!!
Καλή σας επιτυχία!!!
Νέα|Events