Γεμιστές Κόκκινες Πιπεριές με Φέτα!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 5 κόκκινες πιπεριές (Φλωρίνης)
- 400 γρ τυρί φέτα
- 70 γρ τυρί γραβιέρα
- 200 γρ γιαούρτι
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- Μαϊντανό
- 4-5 φύλλα δυόσμο
- Ρίγανη
- 1 μέτρια ντομάτα
- Πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
- Ξίδι βαλσάμικο σε κρέμα
- Μαϊντανό
Εκτέλεση
Παίρνουμε τις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης και τις κόβουμε πρώτα οριζόντια και έπειτα κάθετα σε όλο το μήκος για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε τα σπόρια.
Σε ένα μπολ σπάμε το τυρί φέτα, τρίβουμε την γραβιέρα και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας τα πολύ καλά όλα τα υλικά. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια μία μέτρια ντομάτα και την προσθέτουμε μέσα στο μείγμα. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τα προσθέτουμε μέσα στο μείγμα. Πολτοποιούμε το σκόρδο, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Αλείφουμε τις πιπεριές με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40-45 λεπτά στους 200 c.
Σερβίρουμε με κρέμα βαλσμάμικου και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή σας επιτυχία!!!