Η συνταγή της ημέρας: Φτιάξε εύκολα το τέλειο γουακαμόλε!!!

Συνταγή, που σίγουρα θα ετοιμάσεις αμέτρητες φορές!!!
Είναι καλοκαίρι και έχει ήδη μαζευτεί η παρέα στο μπαλκόνι ,για έναν παρείστικο μαραθώνιο. Το γουακαμόλε είναι το ιδανικό ντιπ για να συνοδεύσεις τις τορτίγιες ,νάτσος που θα τρατάρεις στην παρέα και φυσικά θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα ως σως για το κλασσικό πιτόγυρο. Το μυστικό για να πετύχει η συνταγή είναι τα υλικά, αφού χρησιμοποιούνται κυρίως ωμά. Βρες ποιοτικά,φρέσκα υλικά και απογείωσε το γευστικό αποτέλεσμα.
Υλικά
• 2 ώριμα αβοκάντο
• ¼ κουτ.γλ. αλάτι
• 1 κουτ.σούπας χυμός λάιμ
• 2 κουτ.σούπας κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1-2 καυτερές πιπεριές (ψιλοκομμένες)
• 2 κουτ.σούπας κόλιανδρο
• μαύρο πιπέρι
• μισή ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς ζουμί)
Εκτέλεση
• Κόβουμε τα αβοκάντο και κρατάμε τη σάρκα
• Τα πολτοποιούμε με ένα πιρούνι
• Προσθέτουμε αλάτι, χυμό λάιμ, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, την πιπεριά και τα υπόλοιπα υλικά
• Αναμειγνύουμε καλά (αν θέλεις σε γουδί)
• Σερβίρουμε αμέσως ή αποθηκεύουμε στο ψυγείο, σκεπασμένο με μια μεμβράνη
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!