Επιδόρπιο Καραμέλας!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 450 γρ crumbs μπισκότου σοκολάτας
- 500 γρ σαντιγί κρέμα σε μεταλλικό κουτί
- 400 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
Ταψί 27×21 εκ.
Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ 27×21 εκατοστά ρίχνουμε στην βάση το crumbs από μπισκότο σοκολάτας και το στρώνουμε ομοιόμορφα με τον πάτο από ένα ποτήρι.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την σαντιγί κρέμα σε μεταλλικό κουτί και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστούν κορυφές. Προσθέτουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί το μείγμα. Προσθέτουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και την σιάχνουμε ομοιόμορφα σε όλο το πυρέξ. Ρίχνουμε από πάνω και το υπόλοιπο crumbs και με μια μεμβράνη το πατάμε ελαφρώς.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα και το πιο νόστιμο και εύκολο γλυκό με 3 υλικά είναι έτοιμο να το απολαύσετε!!
Ιδανικό επιδόρπιο για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες καθώς δεν χρειάζεται ψήσιμο!!
Καλή σας επιτυχία!!!