Νηστίσιμος Σοκολατένιος κορμός ψυγείου με μόνο 3 υλικά!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 500 γρ μπισκότα digestive
- 500 γρ κουβερτούρα
- 500 γρ ώριμες μπανάνες
Προαιρετικά για το πασπάλισμα
- ινδοκάρυδο
Ταψί 28×12 εκ.
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια την κουβερτούρα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Πολτοποιούμε τις ώριμες μπανάνες σε έναν πολυκόφτη. Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα digestive σε ένα μπολ σε ακανόνιστα κομμάτια. Ρίχνουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα.
Σε μια φόρμα 28×12 εκ. τοποθετούμε μπόλικη μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Σκεπάζουμε και από πάνω με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 1/2 ώρα. Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά ινδοκάρυδο.
Ο πιο νόστιμος εύκολος και νηστίσιμος κορμός σοκολάτας είναι έτοιμος να τον απολαύσετε!!!
Τα παιδιά σας θα σας τον ζητάνε συνεχώς. Δεν έχει βούτυρο γάλα ή αυγά και φτιάχνετε πανεύκολα!!!